twitter google+ facebook

Energi

DMI Maritime Service tilbyder meteorologiske Energi Briefinger til Energihandelen med hovedvægt på elhandel i Skandinavien og det europæiske kontinent, samt gashandel i Storbritannien. Vi tilbyder også kul- og olie handlende meteorologiske oplysninger og prognoser.

På daglig basis vurderer vores erfarne meteorologer flere numeriske vejrmodeller (NWP) og Ensemble Prediction System (EPS) f.eks fra ECMWF og GFS især med hensyn til parametre, der er af interesse for energihandlende.

Ved hjælp af vores meteorologiske viden og erfaring med numeriske vejrmodeller og Ensemble Prediction System prognoser, kommenterer vi på:

  • Pålideligheden af de nyeste modelkørsler.
  • Mulige ændringer i de kommende modelkørsler.
  • Sandsynlighed for forskellige scenarier. (fx kold / varm eller våd / tør).
  • Tendenser ud over den normale prognoseperiode - op til 3 måneder frem.
  • Storskala vejrmønstre, som kan påvirke olie-, gas-, kul- og elpriserne. F.eks orkaner i Den Mexicanske Golf, eller koldluftudbrud i det nordøstlige USA, langvarig monsun eller lokalt store nedbørmængder i udskibningshavne.

Derudover tilbyder vi havnebriefinger overalt i verden med den detaljeringsgrad, som vores kunder måtte ønske det. Enten som kortfristede udsigter eller mere langsigtede tendenser.

Vores ydelser er af stor værdi for energihandlende, når de når de køber og sælger olie, gas, kul eller elektricitet.