twitter google+ facebook

Vejr til Web

Eksempel på grafik på folkeferie.dk. Dansk Folkeferie får leveret data fra Punkt*Vejr som bruges til automatisk at genere grafik på hjemmesiden.

Vejrudsigter til hjemmesider og intranettet er meget populære. Med et af vores standardprodukter kan du hurtigt og nemt få leveret en eller flere vejrudsiger, der opfylder virksomhedens behov.

Vi tilbyder produkter som tekst, præsentationsklare grafikker eller tabeller. De mest anvendte formater er i XML format, men flere produkter er tilgængelige som ASCII og gif/jpg (grafik).

Kontakt:
DMI, Salg og Produktudvikling
Tlf.nr. 39 15 75 00
E-mail: salg@dmi.dk

 

Betingelser for brug af Byvejr og Arrangementsvejr

Du må gerne anvende 2-døgns- og 3 til 9-døgnsudsigten i DMI's Byvejr og Arrangementsvejr på din egen hjemmeside under følgende forudsætninger:

  • DMI kan ikke assistere med teknisk opsætning.
  • DMI er ikke ansvarlig for, at grafikken er opdateret på din hjemmeside.
  • Hver Byvejr-grafik på din hjemmeside skal være ledsaget af et link med teksten: "Få opdaterede vejrudsigter på dmi.dk". Linket kan enten føre til en regional vejrudsigt eller en Byvejrudsigt
  • Du må ikke bruge indhold fra dmi.dk på sider med racistisk eller pornografisk indhold.
  • Du må ikke ændre grafikken eller dens indhold
  • Du må ikke sælge indhold fra dmi.dk eller lade dine brugere betale for at se grafikken

 

Når du har sat dit Byvejr ind på din hjemmeside, så må du gerne sende en mail til vejratse@dmi.dk med teksten 'Byvejr' i Ang.-feltet. Her kan du sende et link til din side.