twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Mandag den 18. juni 2018, 15.50 utc

Vejret i nat og i morgen tirsdag:

Qaanaaq og Upernavik får i nat mest skyet vejr med temp. ned til frysepunktet. Stedvis op til frisk vind, overvejende mellem syd og sydøst. Tirsdag kommer der stedvis lidt eller nogen sol og temp. mellem 2 og 6 grader, varmest mod syd.

Resten af Vestgrønland får i nat til dels klart vejr, bortset fra tågebanker og temp. ned til frysepunktet. Tirsdag først på dagen mest skyet eller tåget vejr, men senere kommer der nogen eller en del sol de fleste steder. Temp. op mellem 3 og 7 graders varme.

I Sydgrønland i nat mest klart med temp. ned til frysepunktet. Tirsdag kommer der især først på dagen en del sol, men ud på eftermiddagen og om aftenen bliver det mere skyet. Temp. op mellem 4 og 8 grader.

Tasiilaq får i nat mest klart vejr med temp. ned til frysepunktet. Tirsdag bliver det overvejende solrigt med temp. op mellem 4 og 7 graders varme.

Ittoqqortoormiit får i nat mest mest klart vejr med temp. ned til omkring frysepunktet. Tirsdag ret solrigt vejr og temp. op mellem 2 og 5 graders varme.

Søg by i hele verden: