twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Lørdag den 18. november 2017, 12.00 UTC

Vejret resten af dagen og i nat:

Qaanaaq og Upernavik får resten af dagen letskyet til skyet med mulighed for enkelte snebyger, og temp. mellem 8 og 15 graders frost. I nat ventes mest klart vejr, og temperaturen falder til mellem 15 og 20 graders frost. Vestgrønland på strækningen fra Upernavik til Maniitsoq får i hele perioden klart eller letskyet vejr og kun lokalt en enkelt snebyge i dag. Temp. generelt mellem 8 og 15 graders frost, men i Qeqertarsuaq ned til 18 graders frost. Mellem Sisimiut og Maniitsoq op til frisk eller hård nordøstlig vind, måske op til kuling.

Resten af Vestgrønland og Sydgrønland får lidt eller nogen sol, og i nat letskyet til skyet. Temp. mellem 2 og 8 graders frost, men i Sydgrønland stiger temperaturen i aften og i nat op til omkring frysepunktet. Over Sydgrønland udsatte steder og ved kysten op til frisk eller hård øst/nordøstlig vind.

Tasiilaq får resten af dagen nogen eller en del sol, men i nat bliver det mere skyet med mulighed for enkelte snebyger. Temp. mellem 5 og 10 graders frost.

Ittoqqortoormiit får hele perioden mest skyet vejr med mulighed for lidt sne eller snebyger af og til, samt op til frisk vind omkring nord. Temp. mellem 2 og 7 graders frost, koldest i nat.

Søg by i hele verden: