twitter google+ facebook

Grønland

Oversigt

Torsdag den 20. juli 2017 16:05 utc.

Vejret i nat og i morgen

Qaanaaq får i nat skyet vejr og lidt regn af og til. I morgen skyet vejr og især først på dagen mulighed for lidt regn af og til. Hele perioden mellem 5 og 7 graders varme.

Upernavik får i nat letskyet til skyet vejr med temp. mellem 3 og 5 graders varme. I morgen lidt eller måske nogen sol, men især om eftermiddagen også perioder med regn eller byger. Temp. op mellem 7 og 10 graders varme.

Vestgrønland på strækningen fra Uummannaq til Nuuk får i nat letskyet vejr, men især i den sydlige del også enkelte tågebanker. Temp. i nat mellem 3 og 6 graders varme. I morgen nogen eller måske en del sol, men lokale tågebanker. Temperaturer op mellem 8 og 13 graders varme.

Ved Paamiut og i Sydgrønland i nat først letskyet eller klart vejr, dog med enkelte tågebanker, men i løbet af natten bliver det mere skyet. Omkring Paamiut til tider frisk vind fra nordvest og temp. generelt ned mellem 3 og 7 graders varme. I morgen først skyet, men i løbet af dagen opklaring med nogen eller en del sol, bortset fra enkelte tågebanker. Temp. op mellem 7 og 10 graders varme, lokalt op til 13 graders varme.

Tasiilaq får i nat efterhånden udbredt tåge og temp. ned omkring 3 graders varme. I morgen skyet og endnu perioder med tåge, men måske også lidt sol sidst på dagen. Temp. i morgen 3 til 6 graders varme.Ittoqqortoormiit får i nat skyet og til tider tåget vejr med lidt regn af og til. Temp. ned omkring 5 grader og frisk vind omkring sydøst. I morgen efterhånden opklaring med lidt eller nogen sol, dog med enkelte tågebanker. Frisk vind, eller til tider hård vind fra sydøst og temp. mellem 5 og 8 graders varme.

Søg by i hele verden: