Endnu et par dage med vinterlige byger - men mildt vejr er på vej

Vejrudsigten for hele landet

Lørdag den 20. januar 2018

Udsigt, der gælder til mandag morgen, udsendt kl. 22.30

I nat mest skyet og enkelte slud- eller snebyger. Temp. falder til mellem frysepunktet og 3 graders frost, og vinden aftager og bliver svag til let fra sydøst og øst. Søndag får vi enkelte slud- eller snebyger men også mulighed for lidt sol flere steder. Temp. op mellem frysepunktet og 3 graders varme og svag til let vind, mest fra sydøst. Om aftenen mest tørt og til dels klart vejr, men efterhånden bliver det skyet vestfra og natten til mandag kommer der lidt sne til den vest- og sydvestlige del af landet. Vinden tiltager og bliver let til frisk fra sydøst, og temp. vil ligge fra lige over frysepunktet til 3 graders frost.

Der er stedvis risiko for rim- eller sneglatte veje.


Lørdag den 20. januar 2018.
Syvdøgnsudsigt, udsendt kl. 22.40

Oversigt

Kølig luft vil præge vejret med vinterlige byger til og med mandag. Herefter vil fronter passere landet fra vest og bringe mildere luft ind over Danmark ledsaget af regn og blæst.

Mandag:

Skyet og især i den vest- og sydlige del af landet stedvis sne eller slud. Temp. mellem frysepunktet og 2 graders varme, og let til frisk vind fra sydøst, som aftager lidt i løbet af dagen. Om aftenen og natten skyet, men overvejende tørt vejr. Temp. fra lige over frysepunktet til 2 graders frost og svag til jævn vind fra sydøst og syd.

Tirsdag:

Overskyet og efterhånden diset og om aftenen en overgang regn vestfra. Temp. stiger i løbet af dagen til mellem 2 og 6 graders varme, og yderligere om natten til mellem 4 og 8 graders varme. Vinden bliver let til frisk fra sydøst og syd, senere drejende sydvest, ved kysterne stedvis op til hård vind.

Onsdag:

Skyet, diset og til tider lidt regn eller finregn, men om aftenen mere udbredt regn nordvestfra. Om natten nogen opklaring mod nordvest. Vinden tiltager og bliver jævn til hård omkring sydvest, langs Vestkysten en overgang op til kuling, men om natten atter lidt aftagende. Temp. døgnet rundt mellem 5 og 10 grader.

Torsdag:

Mod sydøst først skyet og regn, men ellers breder opklaringen med lidt sol og enkelte byger sig fra nordvest til resten af landet. Temp. omkring 7 grader, og let til frisk vind fra sydvest. Om natten vekslende skydække med enkelte byger, temp. omkring 4 grader, og efterhånden svag til jævn vind fra sydvest.

Fredag:

Lidt sol og kun enkelte byger. Dagtemp. mellem 4 og 7 grader, og om natten mellem frysepunktet og 3 grader. Svag til jævn vind fra sydvest, som drejer til vest.

Lørdag og søndag:

Lørdag formentlig pænt vejr, men søndag atter blæsende og regnfuldt.

Usikkerhed

Det er sikkert at det bliver mildt vejr i næste uge, men vejret den kommende weekend er endnu usikker.


Forventede nedbørmængder i mm, der skal opfattes som et omtrentligt gennemsnit for de enkelte landsdele.

Opdateret lørdag d. 20. januar 2018 23:00

lørdag søndag mandag tirsdag onsdag i alt
Nordjylland 0,2 0,4 0,4 2 4 7
Midt- og Vestjyl. 0,6 0,6 0,6 0,8 5 8
Østjylland 0,3 0,7 0,8 1 6 9
Syd- og Sønderjyl. 1 1 0,9 1 9 13
Fyn 1 1 0,9 2 9 14
V/S Sjæl./Loll./Fal. 0,7 0,4 0,9 2 5 9
Kbh. og N.Sjælland 0,5 0,1 0,4 2 8 11
Bornholm 2 0,9 0,1 3 1 7